Bursdagfest på Resthon

Bursdagfest på resthon

Gjør bursdagen din uforglemmelig med Resthon!

Vi tilbyr flere steder rundt hele Oslo for å sikre at din store dag blir ekstra spesiell. Våre bursdagspakker er skreddersydd for å imøtekomme dine spesifikke behov, slik at du kan velge mellom å booke private rom, reservere et bord eller til og med leie hele lokalet.

På Resthon tar vi bursdagsfeiringen din til neste nivå med en rekke spennende aktiviteter, inkludert karaoke, duckpin bowling, dart, boule, live musikk, musikk-bingo og mye mer. Fordyp deg i gleden av din spesielle dag, omgitt av venner og familie, mens du nyter disse underholdende aktivitetene til det fulle.

Forkjæl deg med en herlig kulinarisk opplevelse med våre deilige matretter, supplert med et utvalg forfriskende drikkevarer, alt servert med vår karakteristiske gode service. La Resthon være det ultimate stedet for å feire bursdagen din med stil!

Sjekk våre steder for en morsom bursdagsfeiring!

fest på abelone

Abelone Kjøkken & Bar

Brugata 11, 0186 Oslo


Jazz kveld på Brødrene bergh

Brødrene Bergh

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo


Skål

Den Gamle Major

Bogstadveien 66, 0366 Oslo


folk som er på privatfest på duckpin

Duckpin Oslo

Torggata 28, 0183 Oslo


tre gjester koser seg med drinker

Dr. Jekyll’s Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo


Venner som ler sammen på Grønland Boulebar

Grønland Boulebar

Grønlandsleiret 27, 0190 Oslo


Folk spiller elektronisk dart

Liv & Røre – Triaden

Gamleveien 88, 1476 Lørenskog


Troubadour Tico som spiller i scotsman oslo

Scotsman Oslo

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo