Williamsburg Oslo

Williamsburg
Williamsburg

Williamsburg Oslo

Williamsburg er like urbant og lekent som selve plassen i Brooklyn, New York.

Detaljer

Williamsburg Oslo

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

Åpningstider

Man – tir: 11:00 – 22:00
Ons – tor: 11:00 – 01:00
Fre – lør: 11:00 – 03:00
Søn: 12:00 – 22:00

Kjøkkenet er åpent man–lør kl. 11:00–22:00. Søndag kl. 12:00–22:00.

Kapasitet

250

Servering

Mat & drikke

Williamsburg på Karl Johan Oslo

Midt i hjertet av Oslo sentrum, godt plassert på selveste paradegaten Karl Johan ligger Williamsburg. En urban pub, bar og restaurant inspirert av Williamsburg i Brooklyn.

I luftige lokaler over 3 etasjer kan du suge inn den herlige viben av New York. Nærmer Williamsburg i Oslo sentrum kommer du ikke. Atmosfæren i lokalet er luksuriøs, med akkurat passe mengde røft og tøft. Tak og vegger består av lys murstein og graffitikunst. Restauranten bærer preg av et sofistikert og stilsikkert design hvor mørk blå terrazzo sten møter cognac-fargede designmøbler. På Williamsburg får du den ultimate kombinasjonen av perfekt tilbakelent stemning, herlig gourmet mat, og himmelsk drikke. Bare å glede seg!

Sjekk ut videoen som viser en guidet tur i lokalet vårt.

Restauranten

Hjertet på Williamsburg ligger definitivt på kjøkkenet. Innerst i restauranten finner du  kjøkkenet vårt. Med de beste råvarer og en stor lidenskap for mat lager vi alle våre retter fra bunnen av. I restauranten får du kjøtt av beste sort, 100% norsk. Vår kylling er Livechekylling som vokser opp i sunne forhold på Tre Gårder i Østfold. Dette er en kyllingrase som får lov å beite fritt og vokser seg sakte store. Dette gjør at kvaliteten på kylling er i særklasse.

Siden vi er litt over middels inspirert av den herlige atmosfæren som råder i Brooklyn, har vi selvsagt smaken av New York på menyen. Vår signaturrett er döner kebab. Denne typen kebab grilles på loddrette roterende spyd. Dette fører til at kjøttet grilles jevnt og blir super saftig. Vår döner kebab er laget med en stor porsjon kjærlighet og mye omtanke. Vi kaller den derfor smaken av luksus-kebab. Den blir laget på den klassiske måten med med storfe, lam og kylling. Med hånda på hjertet; vi lover at dette er kebab laget med finesse og sjel. Gourmet-kebab som setter sine spor. I tillegg til det vi mener er Oslos beste kebab har vi en rekke andre fristelser på menyen.

Ett spisested fylt med deilige smaksopplevelser. Store som små, søtt, pikant og syrlig. Vi har selvsagt også vegetarretter dersom det skulle være din favoritt.

Meny

Vi har satt sammen en fristende meny vi tilbyr større selskaper – se menyene her!

I underetasjen av Williamsburg Bab and Beer finner du vår elegante Chambre Séparée med sitteplass til 45 personer. Ypperlig til lukket selskap, forretningsmiddag eller private sammenkomster. Vi skreddersyr for dine ønsker, alt skjer på dine premisser. Vi hjelper deg gjerne med planleggingen. I kjelleren har vi også vårt lille spillmekka med fire flipperspill som alltid er klar for ei kule. Klarer du å holde ballen i gang?

Baren

Midt i lokalet, og som en naturlig del av restauranten ønsker vår bar deg et varmt velkommen inn.  Baren er i seg selv et skue med sitt særegne design. Baren er stor og romslig med et raust utvalg av drikke både med og uten alkohol. Vi har viet stor plass til et håndplukket stort sortiment av amerikansk craft beer. Her finnes alt du kan tenke deg av øl. Fruktig, sur, lys som mørk. Øl på flaske, boks og utallige fat. I tillegg har vi et solid utvalg av vin og brennevin fra hele USA. Vår oppfordring er enkel; kom tidlig bli sent;)

Klikk for å ta en 360°-tour og se hvordan våre lokaler ser ut!


Trykk på pilen for å ta en tour inne hos oss.

Lignende utesteder

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

Brødrene Bergh

Livemusikk • Skreddersydd opplevelse • Spill og aktiviteter • Julebord

Read article "Brødrene Bergh"

Bogstadveien 66, 0366 Oslo

Den Gamle Major

Julebord • Selskapslokaler

Read article "Den Gamle Major"

Grønlandsleiret 27, 0190 Oslo

Grønland Boulebar

Selskapslokaler • Spill og aktiviteter • Møte- og konferanserom • Julebord

Read article "Grønland Boulebar"