Møte- og konferanserom

Private møterom på Liv og Røre triaden
Private møterom på Liv og Røre triaden

Møte- og konferanserom

Vi har private møterom og lokaler i Oslo, Lørenskog og Ålesund. Hva med å kombinere faglig dag med sosial aktivitet på noen av stedene våre? Vi skreddersyr for små og store selskaper.

Vi hjelper deg å tilrettelegge for et vellykket seminar

Alle våre møte- og konferanserom er luftige og har topp moderne utstyr. Alt av teknisk utstyr, skjermer, lerret, lydanlegg, mikrofoner, scene og wifi finnes tilgjengelig i alle våre møterom og konferansesaler. Våre møtelokaler ligger godt plassert og er lett tilgjengelig til fots, sykkel og med kollektivtrafikk. Hva med å kombinere deres fagdag med sosial aktivitet som for eksempel Boule spill eller Dart på noen av stedene våre? Vi skreddersyr for små og store selskaper opp til 450 personer.

Salg - Account Manager

Nicklas GrøningSalg - Account Manager
+47 22 42 34 20

Dette synes våre kunder om oss

Grønland Boulebar

Akershus Reklame Team As

Det var ett perfekt opplegg for oss, god mat, fint med eget rom ved banen hvor vi både spiste, og oppholdt oss under og etter spillet. Terningkast 6

"type aktivitet eksempel. konferanse"

"din bedrift"

#deres tilbake melding"

Grønland Boulebar

Cognite

Hello, I just wanted to say Thank you for everything yesterday on behalf of Cognite. We had a great event and everyone was very pleased with the food, playing boules and the waiters/waitresses that were hosting us.

Williamsburg Bab & Beer

DNB

Hei Williamsburg! For en kveld det var! Tusen takk for en utrolig hyggelig middag hos dere med god mat og utrolig god service:) Det eneste negative var at vi ikke hadde mer tid til å spise dessert, men det er fullstendig vår egen feil som hadde booket rom på karaoke for tidlig. Jeg kommer definitivt til å anbefale dere på det sterkeste til mine kollegaer:)

Grønland Boulebar

Europower

Hei Vil bare si at dette var midt i blinken. Kjempe god mat og morsomt. Takk for nå, og vi kommer tilbake !

Selskapslokale The Scotsman

Lørenskog kommune

Supert! Det var kjempe fint. Alt gikk som smurt, maten var bedre enn sist, og bartenderne var veldig hyggelig. Det var også han som hjalp til med å ordne alt, kommer ikke på navn nå. Henrik muligens. Han var veldig dyktig og hadde full kontroll. Så tusen takk.

Williamsburg Bab & Beer

Netnordic

Hei Williamsburg, Tusen takk for godt levert opplegg på vår firmafest i går! Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra våre kolleger, både på sted, opplegg, mat & drikke!

Williamsburg Bab & Beer

Schibsted

Det var veldig vellykket! Alle synes det var en veldig koselig kveld. Likte maten veldig god og satt pris på at vi hadde hele kjelleren til oss.

Duckpin

Skanska

Samlingen ble en stor suksess, og vi var svært fornøyde med vårt besøk hos dere – tusen takk! 😊 Vi ser frem til å besøke dere igjen ved en senere anledning.

Duckpin

Thon Eiendom

God stemning, nydelig mat og hyggelig betjening. Veldig gøy med litt aktiviteter underveis i stedet for å bare sitte stille. Brannalarmen gikk på kvelden, men det gikk helt fint. Alle ble rolig vist ut døren og over veien av personalet som opptrådte helt rolig og korrekt. Alt i alt en super kveld.

Duckpin

Virksomhet i staten

Alle var veldig godt fornøyd med Duckpin, både maten og aktivitetene var perfekt😊 Denne formen for julebord fungerte utrolig bra for oss. Det er flere som sier at de vil besøke dere igjen.