Gavekort

Bidle av et dittgavekort.no med et gullbånd
Bidle av et dittgavekort.no med et gullbånd

Bruk gavekortet ditt hos oss

Du kan velge mellom to gavekort, hvor begge kan brukes på alle Resthon sine restauranter og utesteder.

Ønsker du å kjøpe gavekort?

Unngå risikoen for å gi en uønsket gave ved å kjøpe et gavekort! Det gir mottakeren fleksibilitet til å bruke gaven når og hvor det passer best.

Dittgavekort.no

Dittgavekort.no er et av markedets mest anvendelige gavekort og kan brukes på alle Resthon restauranter og utesteder, og brukes ved å betale direkte med kortet som du henter ut.

  • Bestill ett eller flere gavekortet på nett med levering på SMS eller e-post og mottaker får gavekortet på det tidspunktet du velger. I tillegg kan du sende en personlig hilsen til den du vil gi gavekortet til, om det skulle være en koselig skriftlig beskjed eller en morsom videohilsen. Mottaker må hente gavekortet ut i automat på kjøpesenter før det kan tas i bruk.
  • Du kan også velge å få det fysiske gavekortet/gavekortene i posten. Fordelen med å få gavekortet tilsendt i posten er at du da kan designe et helt personlig gavekort med enten ditt eget bilde eller bilde fra vårt galleri. Vi viser deg hvordan du designer ditt eget gavekort.
  • Skal du gi bort gavekort til dine ansatte?
    • Om dere vil sende fysiske gavekort i posten, så hjelper dittgavekort.no med å pakke i konvolutter og sender til deres ansatte med en hyggelig hilsen fra sjefen. Da kan dere designe gavekortet som dere vil, for eksempel med bilde av logoen til bedriften på kortet, deretter sendes kort og hilsen ut til ønskede adresser.
    • Dere kan også sende dittgavekort.no digitalt til deres ansatte, hvor de da får tilsendt en hentekode for å hente ut gavekortet på egenhånd. Dere får lagt med en hyggelig hilsen, skriftlig eller video, og valgt selv når SMS eller e-post blir sendt ut.
  • Gavekortet selges også på det enkelte kjøpesenter. Gavekortene på sentrene har standard design, og du får dem med deg, og kan bruke de, rett etter kjøpet. Enklere blir det ikke!

Det er viktig å vite at mottaker ikke kan betale på serveringssteder uten et fysisk gavekort, og kan ikke bruke meldingen eller e-posten de får som betaling.

Resthon sitt eget gavekort

Åpne dørene til uforglemmelige øyeblikk med våre allsidige gavekort, som låser opp en verden av muligheter hos våre serveringssteder.

Nyt deilige matopplevelser, fra lunsj til smakfulle middager. Vår varierte meny lover en kulinarisk opplevelse for alle.

Fordyp deg i en rekke spennende aktiviteter – enten det er en spennende runde biljard, en karaoke-duell, bowlingmoro, dart, boule, eller shuffleboard. Disse gavekortene gir tilgang til en verden av underholdning og moro.

Feir spesielle anledninger som bursdager, valentinsdagen, påske, nasjonaldagen, morsdag, farsdag, bestått eksamen og mye mer. Skap minner som varer livet ut.

OBS! Det er en aldersgrense på 20 år eller eldre for å innløse gavekortene.