Champions League

Champions League på storskjerm

Opplev Champions League semifinalene og finalen med oss på storskjerm, god lyd og ekte fotballstemning. Sikre deg plass nå!

Nullstill
lørdag
01
jun

Borussia Dortmund – Real Madrid

21:00
Champions League 2024

Finale

UEFA Champions League

Europas fremste klubbturnering i fotball, fenger millioner av fans verden over med sin blanding av ferdigheter, drama og lidenskap. Hvert år konkurrerer de beste klubbene fra hele kontinentet om den prestisjefylte tittelen, og viser frem sitt talent og sin vilje på den største scenen av alle.

Hvor kan man se Champions League-semifinalene og finalen?

Bli med oss på Scotsman Pub, Grønland Boulebar, Dr. Jekyll’s Pub i Oslo, Liv og Røre Triaden i Lørenskog , Liv & Røre Moa i Ålesund, O’Connor’s Irish Pub i Oslo og O’Connor’s Irish Pub Ålesund for å se de spennende semifinalene og finalen sammen med andre entusiastiske fans.

Merk deg datoen for Champions League-finalen!

Borussia Dortmund og Real Madrid møtes i Champions League-finalen 1. juni. Det blir en spennende kamp mellom to store klubber. Gled deg til en nervepirrende kamp med masse lidenskap og fotballdrama! Fans over hele verden venter spent på avslutningen av denne prestisjefylte turneringen. Enten du er en lidenskapelig supporter eller bare elsker å se toppkvalitetsfotball, sørg for at du ikke går glipp av kroningen av Europas mestere.

Bli med oss på en uforglemmelig opplevelse når vi heier på våre favorittlag og feirer det ypperste innen europeisk klubbfotball. Sikre deg plass tidlig slik at du kan nyte hvert eneste øyeblikk av de spennende kampene.