Selskapslokaler

Williamsburg
Williamsburg

Vi har det perfekte selskapslokalet for ditt arrangement

Et uforglemmelig selskap starter med ikoniske selskapslokaler. Resthon er en del av Thon Gruppen og består av 10 unike utesteder i Oslo, Lørenskog og Ålesund. Overlat ditt selskap til vår kunnskap, vi har gjort dette siden 1956.

Velg et selskapslokale så fikser vi resten

Om du skal arrangere bursdag, firmafest, julebord, eller kun en hyggelig kveld med gode venner, forsikre deg om at det blir en fortreffelig aften. God stemning er vårt morsmål. Resthon er stolte over å tilby skreddersydde selskap for alle størrelser og anledninger. Kun fantasien setter grenser.

Vi kan tilrettelegge for selskap ved å:
• Holde av et eget område i lokalet hvor dere kan ha selskapet.
• Chambre séparée: Få et privat rom i lokalet hvor alt tilrettelegges for dere.
• Om dere er mange nok så kan vi holde av hele lokalet for hele eller deler av kvelden.

Stedene våre byr på spennende og varierte opplevelser, du finner garantert noe som passer ditt selskap. Hvis du foretrekker at noen andre står for underholdningen så booker vi gjerne en profesjonell DJ, livemusikk, quizmaster eller vert til musikkbingo. Alle selskapslokaler kommer med alt du trenger av teknisk utstyr og lydanlegg.

Servering

Alle våre steder har egne matkonsepter og spesialiteter. På kjøkkenet får du servert smakfull mat for enhver anledning, laget av kortreiste råvarer fra øverste hylle. Hvis du eller noen andre i selskapet har særlige behov tilknyttet matservering informer oss gjerne om dette på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge for en perfekt aften. Vi lover at alle gjester blir fornøyde og mette.

Spør våre lidenskapelige bartendere om en anbefaling, i baren finner du alltid et bredt utvalg av øl, vin, whisky og cocktails. Bartenderne kan sørge for velkomstdrink, drikkepakker eller til og med smaking (øl/vin/whisky).

Selskapslokaler i Oslo

The Scotsman
Velkommen til Oslos mest ikoniske pub, plassert midt på Karl Johan. The Scotsman har levert autentisk pubstemning siden 1974. Hit kommer Oslofolk for å se sport og livemusikk mens de nyter øl, whisky og mat i ekte gastropub stil.

Grønland Boulebar
Oppskriften på en vellykket aften; spill boule, vær sosial og spis deilig franskinspirert mat. Opplev en liten bit Frankrike, midt i Oslo sentrum. Lokalet på over 1000m2 huser flere barer, Norges største innendørs boulebane, samt arkadespill og spiseri.

Boulebar collage

Williamsburg Bab & Beer
Spis dönerkebab og drikk craftbeer i ekte Brooklyn stil. Williamsburg Bab & Beer er utformet som et klassisk New York loft over tre etasjer med nakne murvegger og høye tak. Opplev “Williamsburg by night” når avslappet stemning forvandles til dans- og nattklubb. I kjelleren finner du et elegant Chambre Separeè, med plass til opptil 45 personer.

En blå bar på Williamsburg

Duckpin
Duckpin er bowling på kort bane, med enkle regler som passer alle aldre. Utfordre vennegjengen på den første banen av sitt slag i Norden. Spis deilig barbecue med panoramautsikt ut over Torggata. Prikken over i-en er våre deilige spesialmilkshakes, både med og uten alkohol.

Duckpin bowling interiør

Abelone Kjøkken og Bar
Abelone er en nabolagsbar med folkelig atmosfære. Lytt til blues & rock ‘n’ roll mens du nyter autentisk soulfood midt i Oslo sentrum. Kjenn smaken av ekte barbecue og skyll det ned med en forfriskende craftbeer eller cocktail. Stedet er best egnet for mindre selskaper, eller for de som ønsker å leie hele stedet.

Abelone resturant interiør

Klikk her for å lese om selskapslokaler utenfor Oslo

Liv & Røre, Ålesund
En kveld på Liv & Røre på Moa blir alltid en vinn/vinn situasjon. Velg mellom en overflod av aktiviteter, som bowling, shuffleboard, biljard, bordtennis, arkadespill eller karaoke. Få servert lekker streetfood som gir deg energien du trenger til å fortsette leken til langt utover kvelden. Liv & Røre er en perfekt møteplass for lekne voksne, kun en svipptur fra Ålesund.

Liv & Røre bar interiør

Liv & Røre, Lørenskog
Test treffsikkerheten på Liv & Røre, Lørenskog, et helt nytt konsept på Triaden Storsenter. Her kan du boltre deg i et opplevelsesunivers på over 2400 m² mens du nyter deilig streetfood og tester vår omfattende drikkemeny. Ta et slag på en av fire bowlingbaner, eller spill 8 ball i biljardloungen. Vi garanterer en gøyal kveld, uansett om du vil spille eller chille.

Bartender og bowling

Begynn planleggingen av ditt neste selskap

Fortell oss litt om dine ønsker for selskapet, så tar vi det derfra. Vi er ofte booket i helgene så ta gjerne kontakt i god tid.

Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer!

Dette synes våre kunder om oss

Grønland Boulebar

Cognite

Hello, I just wanted to say Thank you for everything yesterday on behalf of Cognite. We had a great event and everyone was very pleased with the food, playing boules and the waiters/waitresses that were hosting us.

Duckpin

Thon Eiendom

God stemning, nydelig mat og hyggelig betjening. Veldig gøy med litt aktiviteter underveis i stedet for å bare sitte stille. Brannalarmen gikk på kvelden, men det gikk helt fint. Alle ble rolig vist ut døren og over veien av personalet som opptrådte helt rolig og korrekt. Alt i alt en super kveld.

Williamsburg Bab & Beer

Netnordic

Hei Williamsburg, Tusen takk for godt levert opplegg på vår firmafest i går! Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra våre kolleger, både på sted, opplegg, mat & drikke!

Utesteder som tilbyr eget festlokale- lukket arrangement

Karl Johans gate 17, 0159 Oslo

The Scotsman

Julebord • Møte- og konferanserom • Selskapslokaler • Karaoke

Read article "The Scotsman"

Grønlandsleiret 27, 0190 Oslo

Grønland Boulebar

Julebord • Selskapslokaler • Skreddersydd opplevelse • Spill og aktiviteter

Read article "Grønland Boulebar"

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

Williamsburg Bab & Beer

Julebord • Smaking • Livemusikk • Skreddersydd opplevelse

Read article "Williamsburg Bab & Beer"

Torggata 28, 0183 Oslo

Duckpin Oslo

Julebord • Spill og aktiviteter • Karaoke • Quiz

Read article "Duckpin Oslo"

Brugata 11, 0186 Oslo

Abelone Kjøkken og Bar

Livemusikk • Julebord • Møte- og konferanserom • Cocktail Camp

Read article "Abelone Kjøkken og Bar"

Langelandsvegen 35, 6010 Ålesund

Liv & Røre – Moa

Julebord • Karaoke • Selskapslokaler • Livemusikk

Read article "Liv & Røre – Moa"

Gamleveien 88, 1476 Lørenskog

Liv & Røre – Triaden

Julebord • Selskapslokaler • Skreddersydd opplevelse • Spill og aktiviteter

Read article "Liv & Røre – Triaden"
Grønland Boulebar privat rom

Noe du lurer på?

Ring oss direkte for en hyggelig prat

Ring!