Skreddersydd opplevelse

Skreddersydd opplevelse

Er du på utkikk etter et selskapslokale har du kommet til rett sted. Vi hjelper deg å skape den rette rammen for ditt arrangement.

Vi har perfekte selskapslokaler midt i Oslo; på Karl Johan, Torggata Grønland så vel som i Ålesund. Vi har et bredt spekter av lokaler som passer til bursdag, kick off, konferanse, firmafest, julebord, teambuilding, nyttårsfest og alle andre anledninger hvor man duker opp til fest og selskap. Vi kan huse både store og små selskaper og eventer. Alt fra små private forretningsmiddager i lukket selskap til store arrangement med opp til 400 gjester. Hos oss kan du leie hele etasjer, flere etasjer eller nyte private selskap i våre Chambre Séparée. Vi tilbyr Chambre Séparée på Duckpin i Torggata, på Grønland Boulebar & Spiseri, på Williamsburg Bab & Beer på Karl Johan, og på The Scotsman midt i sentrum av Oslo.

Alle våre selskapslokaler har alt av teknisk utstyr og lydanlegg. Lokalene har egen bar, noen også privat uteservering. Våre kyndige bartender sørger for velkomstdrikk og påfyll igjennom hele festen.

Vi hjelper selvsagt å booke inn alt av underholdning. Vi kan stille med DJ, livemusikk og artister. Vi vet hvor viktig alle detaljene er når det kommer til planleggingen av en fest. Derfor strekker vi oss langt slik at selskapet skal bli så velykket som over hode mulig. Våre kjøkken tilbyr kortreist, spennende og smakfull mat, og vi lover alle gjester blir mette. Sist men ikke minst; vi hjelper deg å pynte lokale slik at festen får den følelsen du er ute etter.

Noe du lurer på?

Ring oss direkte for en hyggelig prat

Ring