Dr. Jekyll’s Pub

Bartender bar baren av Dr. Jekyll's Pub
Bartender bar baren av Dr. Jekyll's Pub

Dr. Jekyll's Pub

Dr. Jekyll's har spesialisert seg på Whisky og kan tilby ett av Oslo's beste utvalg!

Detaljer

Dr. Jekyll's Pub

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

Åpningstider

Man – tir: 16:00 – 00:00
Ons – lør: 15:00 – 03:00
Søn: 16:00 – 00:00

Aldersgrense: 20 år

Kapasitet

Hele lokalet (275) / Kjeller (170) / Uteservering (60)

Servering

Drikke

Oslos best bevarte whiskyhemmelighet

Puben åpnet dørene i 2005 og er spesialister på drikke. På Dr. Jekyll’s lever vi etter sayingen; «det er mye god mat i god drikke». 

Dr. Jekyll’s har vokst frem og blitt en velkjent whiskybar i Oslo. Fordi utvalget av whisky er at av byens beste. Puben har også et unikt særpreg du ikke finner på lignende barer i Oslo.

Dr. Jekyll’s er som navnet tilsier inspirert av verdens første og mest berømte psykologiske thriller; «Dr. Jekyll og Mr. Hyde». Her er handlingen satt til England på slutten av 1800 tallet. Dr. Jekyll er en høyt anerkjent lege. Han eksperimenterer i å adskille de gode og onde karakterelementene i sin egen personlighet. Han inkarnerer sine mest djevelske instinkter i en skikkelse kalt Mr. Hyde. Deretter begynner de mest djevelske ting å skje. Trenger vi si mer? Denne klassiske grøsseren er skrevet i 1886, bare to år før en virkelige «Mr. Hyde» den aldri avslørte Jack the Ripper begynte å herje i Londons østkant.

Dr. Jekyll’s pub er definitiv inspirert av grøsseren fra 1886. Puben oser av en britisk uformell eleganse med innslag av gotisk atmosfære. Vegger og tak er prydet av malerier av Dr. Jekyll.  Akkurat passe skummelt, akkurat passe unikt. Logoen er gotisk inspirert, og det er en tydelig rød tråd i konseptet, som starter allerede utenfor puben.

Puben strekker seg over to etasjer og har kapasitet til 250 gjester. Dr. Jekyll’s signatur er definitivt whisky, med flere hundre flasker whisky og edle dråper. Dr. Jekyll’s har en egen håndplukket whisky serie, laget på 9 ulike destillerier. Serien heter selvsagt  «Dr. Jekyll’s expressions of…»

Liker du bedre øl?

Vi har et særs godt utvalg av øl. Mikrobrygget øl fra hele verden.Øl i mange varianter fyldig som surt. Rhum, mjød og cider. Fat, tap og flakse. Valget er ditt. I baren har vi også herlig forfriskende cocktails laget med kjærlighet og omhu. Vi serverer selvsagt også våre cocktails uten alkohol.

Visste du at vi har uteservering?

Vi har både en uteservering på forsiden av Dr. Jekyll’s, og en skjult perle av en bakgård. Både sommer som vinter kan du nyte herlig stemning og koble av fra byens mas og kjas i en av Oslos hyggeligste bakgårder. Her har vi god plass, fargerike møbler, og tv skjermer. Veggmaleriene av Dr. Jekyll’s er selvsagt på plass også utendørs. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Spiller ikke værgudene på lag, har vi varmelamper og store markiser som sørger for en lun og hyggelig stemning sommer som vinter. Bakgården har selvsagt egen bar. Cheers!

På Dr. Jekyll’s nyter du livet tidlig som sent. Hverdag som til fest. Dr. Jekyll’s er en pub som lett blir ditt nye stamsted, fordi det føles rett. Selv mener vi at vi definitivt er Oslos beste whiskybar og utested.

Selskapslokalet

Trenger du selskapslokalet? På Dr Jekyll’s kan du leie vår kjeller eksklusivt til lukkede selskap som bursdag, kick-off eller fest. Her har vi plass til 100 gjester.  Legg middagen til en av våre andre restauranter innom Resthon gruppen, og kom til oss for selve festen. Vi hjelper deg å skreddersy for ditt type av arrangement, ta kontakt i dag!

Se whiskysmakinger hos Dr. Jekyll’s Pub her

Se drikkemenyen her

Lignende utesteder

Bogstadveien 66, 0366 Oslo

Den Gamle Major

Julebord • Selskapslokaler • Kick-off • Matservering

Read article "Den Gamle Major"

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

Scotsman Pub

Julebord • Møte- og konferanserom • Selskapslokaler • Karaoke

Read article "Scotsman Pub"

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

Brødrene Bergh

Livemusikk • Skreddersydd opplevelse • Julebord • Kick-off

Read article "Brødrene Bergh"