Fotball-VM 2022

sports på skjerm, liv og røre
sports på skjerm, liv og røre

Se fotball-VM 2022 på storskjerm i Oslo

Opplev elektrisk stemning under fotball-VM 2022. Sikre deg de beste plassene på legendariske The Scotsman, Grønland Boulebar, Dr. Jekyll’s pub, eller Liv og Røre Triaden. Se kampen på storskjerm med god lyd. Vi garanterer deg god plass, bedre stemning, og servering i ekte fotballstil.

Nullstill

Når er VM i fotball?

Det 22 verdensmesterskapet i fotball går fra 20 november – 18 desember 2022 i Qatar. Åpningskampen spilles mellom Qatar og Ecuador (gruppe-a) på Al Bayt Stadium, klokken 17:00 norsk tid den 20 november. Stadion vil huse 60 000 fans i et bygg utformet som et gigantisk beduintelt midt i ørkenen.

Den store finalen blir spilt den 18 desember, 16:00. Vi har laget en enkel sendeplan med oversikt over hvilke av våre steder som viser de forskjellige kampene.

Hvor kan man se fotball-VM?

I år har NRK og TV2 sikret seg rettighetene til å sende mesterskapet, og de vil begge vise forskjellige kamper fra både gruppespillet og sluttspillet. Vi viser VM i Qatar på The Scotsman Pub, Grønland Boulebar, Dr. Jekyll’s pub i Oslo, samt på Liv og Røre triaden i Lørenskog. Kom og støtt laget ditt høylytt under årets største fotballevent. 

Hvem er med i VM i fotball?

Norge har dessverre ikke klart å kvalifisere seg til VM, men det betyr ikke at vi ikke kan se frem til spennende matcher. Vi gleder oss mest til:

England vs USA (25 november, 20:00)

Vil Gareth Southgates menn opprettholde den solide formen fra VM 2018 og EM 2020 og feie Amerikanerne av banen? Eller skal USA endelig klare å hevde seg på den internasjonale fotballscenen etter fjorårets gull i CONCACAF Gold Cup?

Argentina vs Polen (30 november, 20:00)

Lionel Messi klarte endelig å bryte forbannelsen med det Argentinske landslaget når de sikret seieren i Copa America 2021. Kan de matche Lewandowskis Polen i dette storoppgjøret fra gruppe C og ta seg videre til sluttspillet i VM 2022?

Spania vs Tyskland (27 november, 20:00)

Alle som bryr seg om fotball vil ha øynene klistret til skjermen når Tyskland og Spania spiller sitt oppgjør i gruppe E. Sist gang de møttes i UEFA Nations League vant spanjolene 6-0.

Vi gleder oss til å se deg klar til kampstart den 20 november. Pass på å være tidlig ute med bestillingen din for å sikre deg en plass, det blir sikkert fullt hus på de største kampene.

Her ser du en full oversikt over fotball VM 2022 gruppene:

Gruppe A

Qatar

Ecuador

Senegal

Nederland

Gruppe B

England

Iran

USA

Wales

Gruppe C

Argentina

Saudi Arabia

Mexico

Polen

Gruppe D

Frankrike

Australia

Danmark

Tunisia

Gruppe E

Spania

Costa Rica

Tyskland

Japan

Gruppe F

Belgia

Canada

Marokko

Kroatia

Gruppe G

Brazil

Serbia

Sveits

Kamerun

Gruppe H

Portugal

Ghana

Uruguay

Sør-Korea