Den Gamle Major

Den Gamle Major
Den Gamle Major

Den Gamle Major

Den Gamle Major er en gastropub midt på Majorstua i Oslo. Hit kan du komme for å nyte en deilig matbit eller kun noe godt i glasset i hyggelige og avslappende omgivelser.

Detaljer

Den Gamle Major

Bogstadveien 66, 0366 Oslo

Åpningstider

Se nettside for gjeldende åpningstider

Kapasitet

200

Servering

Mat og drikke

Hos Den Gamle Major kan vi tilby:

Historisk restaurant på Majorstua

Den Gamle Major er en gastropub midt på Majorstua i Oslo. Hit kan du komme for å nyte en deilig matbit eller kun noe godt i glasset i hyggelige og avslappende omgivelser. Dette er et serveringsted for deg og dine venner, familie, en after work med dine kollegaer, eller en tur alene. Våre bartendere har høy kunnskap om vårt brede utvalg av øl og whisky og slår gjerne an en prat rundt det vi serverer. Vårt kjøkken legger stolthet i å servere våre gjester hjemmelaget og smaksrik mat i ekte gastropub-ånd.

Ved større sportsarrangement kan du komme å se sporten på våre skjermer mens vi serverer deg. I helgene skrur vi opp volumet på musikken og vår Dj spiller fra kl 22.00 og ut til de sene nattetimer for de som ønsker å slå seg litt løs.

Den Gamle Majors pub åpnet sine dører 21. september 1921, og har med det en lang og stolt tradisjon innen servering av god mat og godt drikke. Siden den gang har stedet gjennomgått en rekke oppussinger og endringer frem til det stedet vi er i dag.

Av det gamle inventaret er det kun gulvet samt Olaf Gulbranssons ni monumentale illustrasjoner igjen. De ble skjenket Den Gamle Major av Ringnes da stedet åpnet, og henger i dag til beskuelse rundt om i våre lokaler, bak herdet glass, som beskyttelse mot fukt, støv og ustyrlige gjester.

Majorens drift ble overtatt av Olav Thon Gruppen i 1984, og var da ett sted med hvite duker og stramme skjenkeregler. Etter den siste oppussingen i 1999 ble stedet ominnredet slik vi finner det i dag, som engelsk pub og bardisk i gotisk stil.

Stedet åpnet som en folkelig pub hvor enhver var velkommen til å nyte god mat og drikke i avslappende omgivelser, og det er i denne ånd vi ønsker å fortsette driften av Den Gamle Major.

Presse:

"Høy musikk, høy stemning, og langt bedre mat en fryktet" Aftenposten har vært innom på Gamle Major! Og begeistret ble de ❤️

Les mer

Lignende utesteder

Klingenberggata 4, 0161 Oslo

Dr. Jekyll’s Pub

Quiz • Skreddersydd opplevelse • Smaking • Spill og aktiviteter

Read article "Dr. Jekyll’s Pub"

Karl Johans gate 17, 0159 Oslo

The Scotsman

Julebord • Møte- og konferanserom • Selskapslokaler • Karaoke

Read article "The Scotsman"

Karl Johans gate 10, 0154 Oslo

Sir Winston

Livemusikk • Skreddersydd opplevelse • Sport

Read article "Sir Winston"