Duckpin Oslo

Musikkbingo hos Duckpin
Musikkbingo hos Duckpin

Duckpin

Midt i Torggata finner du Duckpin, en restaurant og bar som tilbyr smakfull grillmat og mini-bowling!

Detaljer

Duckpin

Torggata 28, 0183 Oslo

Åpningstider

Man: 15:00 – 22:00
Tir – tor: 15:00 – 00:00
Fre – lør: 15:00 – 03:00
Søn: 15:00 – 22:00
Kjøkkenet holder åpent mellom kl. 15:00 – 21:30

Aldersgrense: ID 20 etter kl. 18:00

Kapasitet

300

Servering

Mat & drikke

Duckpin bowling i Oslo

Med en midt i smørøyet passering i Torggata i Oslo sentrum finner du Duckpin. En etterlengtet game changer. Duckpin er et nytt konsept sosial moro, som tar bowling til et nytt nivå. Duckpin er kortbane bowling, hvor kula er mindre, og du trenger ingen bowlingsko. Yey! Duckpin er rett og slett en mer lettbeint form form underholdning enn vanlig bowling. Et nytt konsept i Europa. Nytt i Norge. Nytt for nordmenn. Nytt for Oslo. Nytt i Torggata. Duckpin bowling passer utmerket for en ny tid, og en ny verden. Timingen kunne ikke vært mer riktig. På Duckpin er vi på ballen og bringer noe nytt på banen. Med en ny vri og nye spilleregler gjør vi det enklere å være med på leken, enten du vil treffe folk, eller kjegle. Duckpin tilbyr så absolutt noe mer enn bowling og spill. Vi er definitivt også ditt nye spisested og bar midt i Oslo sentrum. Et annerledes samlingsted du garantert vil like. På Duckpin er vi matentusiaster med en stor lidenskap for det amerikanske kjøkkenet. Vi er langt over middels interessert i god mat, drikke og bevertning. I restauranten og på menyen er det amerikansk fusion som dikterer notene og kokkene. På menyen står barbecue høyt. Perfekt grillede barbecue retter fra sjø og land. Smaksopplevelser store som små. Vi har alt fra meaty retter til herlig vegetar. Etterfulgt av en munnfull med noe syrlig og søtt. Vår American pai…farlig god.

Vi har satt sammen ett par fristende menyer:

«I didn’t come to play the game, I came to change it.»

Torggata Oslo sentrum

Vi ligger perfekt til midt Oslo, midt i sentrum, midt i Torggata, rett og slett der det skjer. De seneste årene har Torggata blitt Oslos mekka for uteliv. Her ligger puber, barer og utesteder i fleng.  Vi soler oss i glansen sammen med de andre utestedene i gata. Vi vet også at vår bar tilføyer noe nytt. I Torggata er det aldri stille, heller ikke på Duckpin. På Duckpin er vi sosiale matmomser. Vi liker det «loud» og folkelig. FOMO? Lakenskrekk? Vi vet ikke med deg, men vi liker å få med oss det som skjer. Vi trives aller best når det er en stemning av sus, dus, boller og brus. Flaks for deg, på Duckpin leker livet. Vi åpner tidlig og stenger sent.

I nyoppussede freshe lokaler over to plan har vi stor plass. Duckpin sin opprinnelse stammer helt tilbake til 1890 tallet i Boston. I Baltimore var også Duckpin bowling svært så populært. Duckpin bowling er fortsatt mest kjent i statene, men dette er i ferd med å endre seg. Vi er stolte over å være de første i Europa til å bringe Duckpin bowling på banen igjen. De seneste årene har spillet igjen fått en ny renessanse. Med amerikanske aner er det bare naturlig at lokalet og interiøret er inspirert av USA. På Duckpin møter tøft og røft, sofistikert og dekadent. Vi elsker den industrielle atmosfæren. Tak og vegger består av murstein og graffitikunst. Møblementet er stilsikkert og tilføyer en feminin touch. Yin møter yang i ett velbalansert uttrykk. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Vinelsker? Vi har et av Oslos største og bedre vinskap. Visuelt estetisk, himmelsk godt. Vi har to store og romslige barer som disker opp med alt du kan tenke deg i glasset. Vår første bar er rett på innsiden i det du snubler inn døra. Denne baren ønsker et varmt velkommen inn i varmen, og her vil du bare bli. Bar nummer to ligger i andre etasje. I begge barer sørger vi for en  uforglemmelig drikke og en uforglemmelig aften. Kunnskapsrike og hyggelige bartendere disker opp med alt du kan tenke deg. Vi er her på dine premisser, så du må gjerne utfordre oss. Vi er up for the challenge. Vi mener vi har Oslos beste milkshakes. Både med og uten alkohol. Vår fascinasjon for USA fortsetter også inn i drikkekartet. Vi har rikelig med viner og kan love at vi har noe for selv de særeste ganer og vinkjennere. Uansett om du vil ha det fyldig og vellagret, hipt og oransje eller musserende og delikat. Kommer du til oss for øl er vi klare. Med utallige øl på tap, flaske og boks. Vi lover søtt, syrlig, vellagret og bittert også her. I de late sommermånedene dekker vi opp til uteservering midt i Torggata. Her sitter du på pulsen av livet. Nyt noe forfriskende i glasset og sug inn viben av Oslo. Best av alt, bare bli sittende. Det er her moroa skjer 😉

Se hva skjer hos Duckpin her!

Forespørsel Duckpin

Vi besvarer din henvendelse med tilbud etter ønske innom 24 timer.
Bookingførespørsel
Arrangement(Required)
DD slash MM slash YYYY
Tid(Required)
:
Navn(Required)
Valgfrie tilleggstjenester
For mat & drikke meny, se ovenfor.

Se hvordan våre lokaler ser ut


Trykk på pilen for å ta en tour inne hos oss.

Lignende utesteder

Grønlandsleiret 27, 0190 Oslo

Grønland Boulebar

Selskapslokaler • Spill og aktiviteter • Møte- og konferanserom • Julebord

Read article "Grønland Boulebar"

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

Williamsburg Oslo

Julebord • Smaking • Livemusikk • Skreddersydd opplevelse

Read article "Williamsburg Oslo"

Karl Johans gate 17, 0159 Oslo

The Scotsman

Julebord • Møte- og konferanserom • Selskapslokaler • Karaoke

Read article "The Scotsman"

Gamleveien 88, 1476 Lørenskog

Liv & Røre – Triaden

Julebord • Selskapslokaler • Skreddersydd opplevelse • Spill og aktiviteter

Read article "Liv & Røre – Triaden"