Karriere

Karriere

Har du lyst til å jobbe i en kreative og stadig voksende bedrift med mange spennende restaurant-konsepter. Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt?  Er du vant til å jobbe med høyt trykk og mange gjester hvor det aldri finnes en kjedelig dag? Da er vi den perfekte arbeidsplassen for deg!

Stiftet i 1965

Resthon ble stiftet i 1965 og er ett selskap 100% eid av Olav Thon gruppen. Vi kan skilte med lang erfaring og gode tradisjoner i bar- og restaurantbransjen.

I dag har vi totalt 10 forskjellige konsepter i vårt sortiment. Alt fra legendariske Scotsman til nye steder som Grønland Boulebar og Duckpin.  Vi er lidenskapelig opptatt av at å skape god stemning og uforglemmelige opplevelser. På tvers av alle våre steder tilbyr vi stor variasjon av mat, drikke og underholdning. Alt av høy kvalitet.

Resthon er en del av Thon Hotels som er en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt.

Som en del av Olav Thon Gruppen jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, noe som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Vi har fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en karriere innen bransjen. Videreutvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss. Her får du muligheten til videreutvikling. Vi tilbyr også gode personalfordeler.

LEDIGE STILLINGER:

Vi har for tiden ingen ledige stillinger.