Selskapslokaler

Williamsburg
Williamsburg

Finn ditt selskapslokale, så fikser vi resten!

Et uforglemmelig selskap starter med ikoniske selskapslokaler.

Book et selskapslokale!

Arranger bursdagsfeiring, firmafest, julebord eller bare en hyggelig kveld med gode kollegaer! Vi Skaper den gode stemningen og setter deres ønsker i fokus. Resthon er stolte over å tilby skreddersydde opplevelser for alle størrelser og anledninger. Det er kun fantasien som setter grensene!

Vi har 10 serveringssteder i Oslo, 1 i Ålesund og 1 i Lørenskog! Stedene våre byr på spennende og varierte matopplevelser. Vi leverer underholdning og aktiviteter, samt DJ og musikk.

Vi kan tilrettelegge på denne måten:

  • Holde av et avgrenset/eget område i lokalet der dere kan ha selskapet.
  • Chambrè Sèparèe: Få et privat rom! Både for middag, konferanse eller møter.
  • Om dere er mange nok: Et helt lokale holdt av for bare dere for hele eller deler av kvelden.

Med flere utesteder i Oslo omegn kan du få oppleve unike matkonsepter, aktiviteter og spesialiteter. Du  finner god vin av god kvalitet til gode priser, craft øl og mye mer! Vi stiller med velkomstdrikke, drikkepakker til mat og også smaking av øl, vin og whisky for de som vil gjøre noe sammen men utenom det normale! Har du eller andre i selskapet særlige behov tilknyttet mat er det viktig at vi blir informert i god tid før for å tilrettelegge best mulig.

Våre selskapslokaler i Oslo

The Scotsman
Velkommen til Oslos mest ikoniske pub, plassert midt på Karl Johan. The Scotsman har levert autentisk pubstemning siden 1974. Hit kommer Oslofolk for å se sport og livemusikk mens de nyter øl, whisky og mat i ekte gastropub stil. Huset rommer fire etasjer med ulike bruksområder. Lei en egen etasje for ditt event!

Grønland Boulebar

Bar- og restaurant på Grønlandsleiret, midt i Oslo sentrum. Grønland boulebar byr på en urban og tilbakelent atmosfære med fransk mat i sentrum, samt fransk vin og stort utvalg av øl! Lokalet er på 1000m2 og rommer store og små selskaper!

Williamsburg Oslo
Spis deilig middag på Karl Johan og drikk craftbeer i ekte Brooklyn stil. Williamsburg er utformet som et klassisk New York loft over tre etasjer med murvegger og høye tak. Opplev “Williamsburg by night” når avslappet stemning forvandles til dans- og nattklubb. I kjelleren finner du et elegant Chambre Separeè, med plass til opptil 45 personer.

Duckpin

Duckpin er en bar- og restaurant i Torggata. ‘Duckpin’ er bowling på kort bane, med enkle regler som passer alle aldre. Stedet tilbyr et deilig utvalg av grillet mat med både kjøtt og vegetar retter som smelter i munnen. I tillegg til god mat og plass tilbyr Duckpin to karaokerom og eget arkadeområde. I tillegg serveres det slush med og uten alkohol. Duckpin blir ofte omtalt som ‘lekeplassen for voksne’.

Abelone Kjøkken og Bar

Abelone er en nabolagsbar med folkelig atmosfære. Lytt til  live musikk mens du nyter autentisk soulfood midt i Oslo sentrum. Kjenn smaken av ekte barbecue og skyll det ned med en forfriskende craftbeer eller cocktail. Stedet er best egnet for mindre selskaper, eller for de som ønsker å leie hele stedet.

 

Grønland Boulebar

Cognite

Hello, I just wanted to say Thank you for everything yesterday on behalf of Cognite. We had a great event and everyone was very pleased with the food, playing boules and the waiters/waitresses that were hosting us.

Duckpin

Thon Eiendom

God stemning, nydelig mat og hyggelig betjening. Veldig gøy med litt aktiviteter underveis i stedet for å bare sitte stille. Brannalarmen gikk på kvelden, men det gikk helt fint. Alle ble rolig vist ut døren og over veien av personalet som opptrådte helt rolig og korrekt. Alt i alt en super kveld.

Williamsburg Bab & Beer

Netnordic

Hei Williamsburg, Tusen takk for godt levert opplegg på vår firmafest i går! Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra våre kolleger, både på sted, opplegg, mat & drikke!